Praca na doma

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako začať pracu na doma bez poplatkov

Praca doma www.pracadoma.tym.sk Na internete sa dá zarobiť rôznymi spôsobmi. Na týchto stránkach sa budeme venovať zarábaniu formou PTC, čiže klikaním na reklamu. Je to najrozšírenejšia práca na doma. Potrebné kroky: * 1. Vytvorenie AlertPay a PayPal účtu * 2. Registrácia na PTC stránkach

Praca doma

www.pracadoma.tym.sk

MONEY
Na internete sa dá zarobiť rôznymi spôsobmi. Na týchto stránkach sa budeme venovať zarábaniu formou PTC, čiže klikaním na reklamu. Je to najrozšírenejšia práca na doma.

Potrebné kroky:

PTC [PaidToClick] v preklade "platenie za klik" je spôsob, s ktorým Vás za okamih naučím pracovať. Cieľom PTC stránok je poskytnúť firmám uverejniť si reklamu na svoju stránku a zároveň poskytnúť ľuďom, Vám, zarobiť si peniaze klikaním na reklamy.

Na väčšine stránok je jedna reklama hodná 1-100c.
PTC stránky podporujú systém referralov, ľudí, ktorí budú klikať pod Vami. Za každý referralov klik dostávate väčšinou 50-100% jeho zisku. Počet referralov nie je limitovaný.
Každá PTC stránka má stabilný počet reklám za deň, 10 - 50 reklám.


Uvod | stály odkaz

Komentáre

  1. praca
    pre tych co hladaju pracu je tu dobra stranka http://www.praca-sk.php5.sk/
    publikované: 27.01.2011 10:48:13 | autor: janka1255 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014